vineri, 6 noiembrie 2009

Daca nu e operat de urgenta...

Daca nu e operat de urgenta, un bebelus poate muri in doua luni! Parintii ne cer ajutorul

Niste parinti au fost pusi in fata unui diagnostic cumplit: Alex, bebelusul lor, va muri in mai putin de doua luni daca nu va fi operat de urgenta.

Baietelul locuieste impreuna cu parintii lui in Florida, Statele Unite. Bunicii, aflati in Sighisoara, la mii de kilometri departare, au fost socati cand au auzit ca si-ar putea pierde nepotelul. Au venit intr-un suflet la noi, in speranta ca romani cu suflet mare, care vor afla povestea lor, ii vor ajuta sa il salveze pe micutul Alex.

Viata acestei familii s-a schimbat radical in momentul in care medicii le-au spus ca daca nu vor gasi o solutie cat mai repede, in ianuarie ingerasul lor va muri! Fiecare zi este o lupta contra-cronometru.

Adrian si Codruta au cautat acolo, in Statele Unite, o clinica in care sa fie tratat micutul lor. Insa chiar daca Alex are asigurare, interventia care i-ar putea salva viata costa mai mult de sute de mii de dolari, bani pe care nu au de unde sa ii scoata.

Dupa saptamani intregi de cautari Adrian si Codruta au gasit o clinica la Bruxelles. Medicii de acolo au cerut 87.000 de euro, pentru a-i face micutului transplant de ficat si pentru celelalte tratamente.

Adrian si Codruta isi striga durerea in fata romanilor cu suflet. Printre straini, nimeni nu ii ajuta. Bunicii lui Alex au venit la Bucuresti cu mesajul lor cutremurator. Sunt disperati si ii inspaimanta gandul ca si-ar putea pierde nepotelul pe care il iubesc enorm.

Conturi: EURO - RO 39 RNCB 0040 0157 1298 0003 RON   - RO 82 RNCB 0040 0157 1298 0005 USD   -RO 55 RNCB 0040 0157 1298 0006 Titular Cont : Sangeorzan Codruta Banca BCR, Sucursala Nasaud

Niciun comentariu: