vineri, 23 octombrie 2009

Cursuri de limba araba si limba turca la Focsani

La Centrul de Limbi Straine
din nou cluburile de araba si turca






Centrul de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene Vrancea si Asociatia « Surori Musulmane » din Bucuresti va invita la a doua intalnire a cluburilor de araba si turca si a discutiilor pe teme de cultura si civilizatie islamica.
Sambata, pe 24 octombrie, 2009 incepand cu orele 12.00, la Centrul de Limbi Straine sunt asteptati toti cei interesati de cultura si civilizatia islamica, dar si de limbile araba si turca. Membrele Asociatiei « Surori Musulmane » din Bucuresti vor reveni pentru a continua predarea celor doua limbi orientale dar si incursiunile in viata de zi cu zi a familiei musulmane.
Nelipsita expozitie de carti, vestimentatie, condimente, esente de parfum si bijuterii specifice va completa discutia care de aceasta data se va centra pe tema « Familia musulmana ».
“Prima intalnire a avut un mare succes si impact atat in ce priveste predarea limbilor orientale cat si discutia pe teme culturale. Membrii cluburilor abia asteptau urmatoarea intalnire. S-au inscris aproximativ 40 si ceva la primul club, insa au existat multe solicitari ulterioare.
Si ceea ce ne-a bucurat, si a reprezentat chiar unul dintre obiectivele principale ale acestui proiect, a fost faptul ca multe dintre aceste solicitari au venit din partea membrilor comunitatii turce si arabe din judet. Participarea este gratuita la toate activitatile, ca de obicei.”
(Anamaria Catanoiu, coordonator Centrul de Limbi Straine)
Va asteptam, asadar, la Biblioteca Judeteana “Duiliu Zamfirescu“ - Centrul de Limbi Straine din Focsani, str. Republicii nr. 8 (vizavi de Parcul Balcescu). Persoana de contact pentru detalii suplimentare, Anamaria Catanoiu, coordonator Centrul de Limbi Straine, telefon 0237-231161 sau Sevinci Gemaledin, telefon 0766805530, email: sevinci.gemaledin@gmail.com .



Niciun comentariu: