luni, 15 noiembrie 2010

Felicitare

Străduința Profetului Ibrahim aleyhi-s selam este la fel de relevantă pentru noi astăzi, așa cum a fost pentru credincioși timp de mii de ani. El a fost cel care și-a început misiunea împotriva idolatriei pe vremea când aceasta era norma absolută acelor timpuri. El și-a dovedit supunerea absolută și neclintită în fața lui Allah swt prin sacrificii pe care nicio altă ființă umană nu le-ar fi îndurat.

Fie ca aceasta să fie o sărbătoare a sacrificiului binecuvântată pentru noi toți și fie ca Allah să ne ajute să pășim pe urmele Profetului Ibrahim (Avraam)!















Luni, 15 noiembrie 2010 a coincis cu a zecea zi a lunii Zul-Hijjah 1431 din calendarul islamic, cu prima zi a Sărbătorii Sacrificiului. Această sărbătoare durează patru zile, iar o parte a musulmanilor și-o petrec aflându-se în pelerinaj la Mecca.

In aceste zile binecuvantate ne rugam la Allah Preainaltul sa primeasca de la noi toti actele noastre de adorare, sa ne purifice sufletele si comportamentul de toate relele si sa ne ofere din Mila Sa nesfârsita! Amin!

Un comentariu:

Selma Nuran spunea...

Ecmain Kurban Bayram Mubarek olsun!!!!!!!!!!!
Allah sa ne aiba in gria sa şi sa ne primeasca rugaciunile!