duminică, 25 iulie 2010

Conferinta Femeia Musulmana
CONFERINTA FEMEIA MUSULMANA

Asociatia Surori Musulmane a organizat sambata, 24 iulie 2010 Conferinta Femeia Musulmana, eveniment la care au participat aproximativ 160 de persoane.
Invitatii speciali au fost dra Famile Fatma Arslan care a vorbit despre Femeia Musulmana in Europa,

dl pof. George Grigore care a vorbit pe tema Dialogul islamo-crestinism: reusita sau esec? , dl. prof. Anton Caragea - Rolul femeii musulmane in relatiile internationale, dna Drd. Alina Isac Alak - Probleme metodologice in abordarea studiilor islamice, dl. dr. Abu Al-Ola - Aspecte din convertirea femeii la Islam.
Dupa ascultarea discursurilor, participantii au avut ocazia sa adreseze intrebari directe vorbitorilor si sa poarte un dialog deschis cu ei.
La invitatia organizatoarelor au raspuns membrii ai comunitatii musulmane din Romania, reprezentantii ONG-urilor islamice, reprezentantele diferitelor ONG-uri care militeaza pentru drepturilor femeilor si alte personalitati de seama.
Asociatia Surori Musulmane multumeste tuturor participantilor si invitatilor de onoare si va asteapta sa va implicati in mod direct la urmatoarele actiuni.Niciun comentariu: