vineri, 14 august 2009

Conferinta Vrancea

Încep cluburile de arabă şi turcă

la

Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene

Centrul de Limbi Străine al Bibliotecii Judeţene Vrancea şi Asociaţia « Surori Musulmane » din Bucureşti anunţă începerea mult aşteptatelor cluburi de arabă şi turcă şi a discuţiilor pe teme de cultură şi civilizaţie islamică.

Sâmbătă, pe 15 august, începând cu orele 11.00, la Centrul de Limbi Străine sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi de cultura şi civilizaţia islamică, dar şi de limbile arabă şi turcă. Membrele Asociaţiei « Surori Musulmane » din Bucureşti vor fi cele care îi vor iniţia pe doritori în tainele celor două limbi orientale, dar şi în viaţa de zi cu zi a femeii musulmane.

În acest scop se va organiza şi o expoziţie de vestimentaţie, mirodenii şi bijuterii specifice, dar şi o discuţie cu tema «Femeia musulmană în viaţa cotidiană».

Vă aşteptăm aşadar la Centrul de Limbi Străine din Focşani, str. Republicii nr. 8 (vizavi de Parcul Bălcescu). Persoana de contact pentru detalii suplimentare, Anamaria Cătănoiu, coordonator Centrul de Limbi Străine, telefon 0237-231161.

“Întâlnirile vor fi complexe, în sensul că vom încerca să organizăm şi cele două cluburi de limbă arabă şi turcă şi discuţiile pe teme de cultură şi civilizaţie în aceeaşi zi deoarece colaboratorii noştri nu se pot deplasa decât o dată pe lună pentru aceste activităţi. Ziua de sâmbătă am ales-o în urma solicitărilor. Sunt mulţi care lucrează în timpul săptămânii şi care ar dori să vină. Astfel oferim posibilitatea de participare unui număr foarte mare de persoane. În plus, participarea este gratuită la toate activităţile şi tot ceea ce vă propunem este inedit şi educativ. Expoziţia este deasemenea prima de acest gen în judeţul nostru şi sperăm ca cei interesaţi să şi poată achiziţiona diverse obiecte de vestimentaţie sau bijuterii dacă vor dori.” (Anamaria Cătănoiu, coordonator Centrul de Limbi Străine)

Director, Coordonator Centrul de limbi străine,

drd. Teodora Fîntînaru Anamaria Cătănoiu

Un comentariu:

chopper_lady spunea...

Pe la Bacau cand veniti? Chiar as fi curioasa sa vad care e treaba cu aceste cluburi. Asta pe langa faptul ca demult tot incerc sa invat araba dar n-am gasit niciun fel de carte in comert :(