vineri, 14 august 2009

Si un singur caiet conteaza!

În numele lui Allah, Cel mai Milos, cel mai Milostiv

Începând cu data de 27 iulie 2009, Asociatia „Surori Musulmane” organizeaza o actiune de donare de ghiozdane si rechizite scolare pentru copiii din satele Tataru si Hagieni, prilej cu care asociatia noastra lanseaza o campanie în care fiecare persoana poate ajuta copiii din familiile musulmane nevoiase donand rechizite scolare si ghiozdane. Haide-ti sa ne adunam de la mic la mare si sa le oferim acestor copii un început de an nou scolar mai bun si mai frumos!
Copiii reprezinta viitorul nostru. Contribuie si tu astfel cat de putin la educatia lor! Vrei sa te simta aproape? Atunci nu fii indiferent! Arata ca iti pasa! Multumeste-i lui Allah ca nu esti in situatia lor!


Nu uita ca Profetul Muhammed - pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra lui! - a spus ca nu este credincios cel caruia nu-i pasa daca vecinul lui doarme flamand, nu e parte din credinta sa inchizi ochii atunci cand cineva iti cere ajutorul!


Te asteptam la sediul Fundatiei Taiba, incepând cu data de 27 iulie, între orele 10.00 – 18.00, în fiecare zi, pentru a-ti demonstra solidaritatea fata de acesti copii.
Nu uita: Si un singur caiet conteaza!

Niciun comentariu: