vineri, 22 ianuarie 2010

Munca si arta

In ziua de azi suntem tentati sa cumparam lucruri fara valoare, insa pe sume insemnate de bani... Desi lucrurile realizate manual presupun munca si efort foarte mare, ele sunt vandute la preturi care in niciun caz nu compenseaza lumina ochilor si imaginatia fascinanta exprimata prin dibacia mainilor in mod unic de fiecare data. 



Creativitatea surorii noastre, doamna Tatiana Motlej, se materializeaza in accesorii, obiecte de ornament, personalizarea cadourilor dumneavoastra pentru cei dragi, si multe altele, toate realizate manual. Aici aveti fotografii cu cateva dintre cele lucrate de ea: ghivece pentru flori ornate frumos, posete realizate din nuci de cocos, tablouri realizate prin diferite tehnici, ceasuri de perete personalizate, inscriptionate manual in limba araba, sticlute pentru parfum pictate, vaze si alte ornamente...



 

.

 Puteti comanda din cele dorite de dumneavoastra, personalizate sau dupa cerintele proprii, contactand-o la numarul de telefon  0722651510 - D-na Tatiana Motlej.

Un comentariu:

sermeda spunea...

Interesate lucrari, vreau si eu sa cunpar gentute de cocos ...si sunt interesat sa personalizez cateva obiecte in araba...am sunat la nr. de telefon al d-nei Motlej dar nu raspunde...cum iau legatura cu ea?